Diumenge, 21 d'abril de 2024
És notícia

Miquel Pueyo visita l’empresa lleidatana d’ensacat i paletitzat TMI

Avatar photo

La firma, que es troba al polígon del Camí dels Frares, és present a 25 països d’arreu del món i exporta el 70% de la seva producció

El paer en cap, Miquel Pueyo, ha visitat avui l’empresa lleidatana d’ensacat i paletitzat TMI (Técnicas Mecánicas Ilerdenses, SL), juntament amb el tinent d’alcalde Paco Cerdà, el president de la firma, David Padullés, i la cap de Recursos Humans, Raquel Garcés.

TMI té la seu central al Polígon del Camí dels Frares de Lleida, compta també amb una delegació a Querétaro (Mèxic) i és present a 25 països d’arreu del món.

L’alcalde ha elogiat la innovació i la digitalització de processos que ha incorporat l’empresa, així com la seva col·laboració amb institucions com la Universitat de Lleida i l’Institut Municipal d’Ocupació, per tal d’incorporar les i els professionals amb alta qualificació que la firma requereix.

TMI, que exporta el 70% de la seva producció, va ser distingida l’any passat com a Pime de l’any a Lleida, distinció concedida per la Cambra de Comerç i el Banc de Santander.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Estafa 67.000 euros a un ancià de 87 anys mitjançant l”estafa amorosa’

Notícia següent

Amposta debatrà congelar les ordenances fiscals per 2022

Notícies relacionades