Miquel Pueyo es troba amb les empreses TIC del Parc Científic de Gardeny

L’alcalde Miquel Pueyo ha lliurat un reconeixement a Jaume Iglesias, fundador d’IFR, una de les primeres companyies del sector de la tecnologia que es va instal·lar al parc, l’any 2009

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha presidit aquest migdia una trobada amb representants de les principals empreses del sector TIC amb seu al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. En el decurs de la reunió, que ha comptat amb la presència del rector de la UdL, Jaume Puy, i del gerent del Parc, Jaume Aran, s’ha convidat els representants d’aquestes firmes a treballar conjuntament, des del seu sector, per impulsar Lleida com a capital AgroBioTech del sud d’Europa.

El paer en cap i president del Parc Científic ha agraït especialment als representants del sector TIC a Lleida, aplegats en l’associació AETI (Associació d’Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació) la seva aposta per formar part del complex tecnològic de Lleida, situat al Turó de Gardeny, “un pol d’atracció de talent jove i d’innovació”.

Coincidint amb la trobada l’alcalde Pueyo, actual president del Parc, ha lliurat a Jaume Iglesias, fundador de l’empresa IFR Group, un reconeixement a la seva trajectòria. Iglesias fou soci fundador d’IFR Group, l’any 1985. L’empresa va començar desenvolupant i comercialitzant solucions informàtiques per a PYMES. L’any 2000 es va convertir en partner de Microsoft Dyamics AX de l’Estat i va ampliar el seu mercat i treballa des de Lleida, Barcelona i Alacant per clientes d’Europa, Estats Units, Amèrica Central i Amèrica del Sud.

IFR Group es va instal·lar al Parc Científic l’any 2009. Jaume Iglesias ha estat al capdavant de l’AETI (Associació d’Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació) durant 22 anys i ha estat un element clau en la presència d’empreses del sector TIC al Parc. Des d’IFR Group també s’ha vinculat a la promoció cultura i el supor a entitats del tercer sector.

Han assistit a la reunió directius de les empreses GFT, IFR, Lleida.net, Indra, Grup Saltó i SEMIC a més de la tinent d’alcalde Jordina Freixanet, la regidora Mariama Sall i la vicerectora de Recerca i Transferència de la UdL, Olga Rodríguez.