Miquel Pueyo es troba amb les empreses TIC del Parc Científic de Gardeny

L’alcalde Miquel Pueyo ha lliurat un reconeixement a Jaume Iglesias, fundador d’IFR, una de les primeres companyies del sector de la tecnologia que es va instal·lar al parc, l’any 2009

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha presidit aquest migdia una trobada amb representants de les principals empreses del sector TIC amb seu al Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. En el decurs de la reunió, que ha comptat amb la presència del rector de la UdL, Jaume Puy, i del gerent del Parc, Jaume Aran, s’ha convidat els representants d’aquestes firmes a treballar conjuntament, des del seu sector, per impulsar Lleida com a capital AgroBioTech del sud d’Europa.

El paer en cap i president del Parc Científic ha agraït especialment als representants del sector TIC a Lleida, aplegats en l’associació AETI (Associació d’Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació) la seva aposta per formar part del complex tecnològic de Lleida, situat al Turó de Gardeny, “un pol d’atracció de talent jove i d’innovació”.

Coincidint amb la trobada l’alcalde Pueyo, actual president del Parc, ha lliurat a Jaume Iglesias, fundador de l’empresa IFR Group, un reconeixement a la seva trajectòria. Iglesias fou soci fundador d’IFR Group, l’any 1985. L’empresa va començar desenvolupant i comercialitzant solucions informàtiques per a PYMES. L’any 2000 es va convertir en partner de Microsoft Dyamics AX de l’Estat i va ampliar el seu mercat i treballa des de Lleida, Barcelona i Alacant per clientes d’Europa, Estats Units, Amèrica Central i Amèrica del Sud.

IFR Group es va instal·lar al Parc Científic l’any 2009. Jaume Iglesias ha estat al capdavant de l’AETI (Associació d’Empreses de Tecnologies i Serveis de la Informació) durant 22 anys i ha estat un element clau en la presència d’empreses del sector TIC al Parc. Des d’IFR Group també s’ha vinculat a la promoció cultura i el supor a entitats del tercer sector.

Han assistit a la reunió directius de les empreses GFT, IFR, Lleida.net, Indra, Grup Saltó i SEMIC a més de la tinent d’alcalde Jordina Freixanet, la regidora Mariama Sall i la vicerectora de Recerca i Transferència de la UdL, Olga Rodríguez.