Dijous, 25 d'abril de 2024
És notícia

Miquel Pueyo anima els ciutadans a col·laborar amb el Gran Recapte dels Aliments

Avatar photo

Visita un supermercat de Plusfresc, cadena que col·labora amb la iniciativa des del inicis, amb el president i el director del Banc dels Aliments de Lleida

L’alcalde Miquel Pueyo ha animat aquest migdia els lleidatans i lleidatanes a col·laborar amb el Gran Recapte dels Aliments, durant la visita que ha realitzat al Plusfresc del carrer Pi i Margall, en companyia del president i del director de la Fundació Banc dels Aliments, Antoni Fo i Oriol Berenguer, i del Responsable Social i corporativa de la cadena de supermercats lleidatana, Rafael Oncins.

El paer en cap ha refermat el compromís de l’Ajuntament de Lleida amb les famílies més vulnerables i amb la feina que desenvolupa el Banc dels Aliments, tot saludant els voluntaris que col·laboren en aquesta tasca.

La Paeria preveu pel 2022 una subvenció nominativa de 20.000 euros pel Banc dels Aliments de Lleida. Per altra part, des de principis d’any, els serveis socials municipals han atorgat 260 ajuts a famílies en concepte d’alimentació per un import de més de 68.000 euros. L’increment de la demanda que ha enregistrat l’Ajuntament des de l’inici de la pandèmia, per diverses vies i canals, gira al voltant d’un 40% aproximadament”.

El paer en cap ha aprofitat per destacar també la tasca que desenvolupen els voluntaris, que permeten limitar l’impacte negatiu de la injustícia i desigualtat.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Apareixen deu cadàvers penjats d’un pont

Notícia següent

Figueres lliura els Premis a l’Excel·lència acadèmica

Notícies relacionades