Minut de silenci a Lleida en record de les víctimes de la pandèmia de la Covid-19

La plaça de la Paeria ha acollit l’acte amb què l’Ajuntament de Lleida se suma a la solidaritat amb les famílies que han perdut éssers estimats i al reconeixement als professionals i voluntaris que treballen intensament per contenir la crisi sanitària

Representants de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Lleida s’han sumat avui al minut de silenci en record de les víctimes de la pandèmia de la Covid-19 convocat pel Govern de l’Estat i que s’ha realitzat a la plaça Paeria, presidit per l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo.

El Paer en cap, en nom de la ciutat, ha expressat el suport al conjunt de famílies que han patit la pèrdua d’éssers estimats per la COVID-19: “Fem memòria dels lleidatans i lleidatanes que han traspassat durant aquests mesos i dies i fem també un reconeixement a les seves famílies, que no han pogut gestar de manera adequada el seu dol”.

En la mateix acte també s’ha expressat públicament l’agraïment i reconeixement als voluntaris i professionals que han lluitat i lluiten durant aquesta pandèmia.

L’alcalde de Lleida ha recordat que les banderes de l’Ajuntament de Lleida onegen a mig pal des del passat 6 d’abrili el decret de dol a la ciutat que està vigent des del passat 30 d’abril. Miquel Pueyo ha explicat també que un cop se superi l’etapa de l’estat d’alarma es concretarà l’establiment d’un punt de memòria “d’aquesta batalla que està lliurant la ciutat de Lleida contra la pandèmia”.