Més de 250 cotxes recorren els carrers de Lleida en la marxa convocada per l’ANC

Els vehicles han fet sonar el clàxon per tots els barris de la ciutat per portar la reivindicació a les cases

La marxa de vehicles convocada per l'ANC ha sortit del Camp d'Esports de Lleida, ACN

Més de 250 cotxes han recorregut aquest divendres a la tarda els carrers de Lleida en la marxa convocada per l’ANC amb motiu de l’Onze de Setembre. Els vehicles, amb senyeres i estelades, han fet sonar el clàxon per tots els barris de la ciutat, tal com ha explicat el coordinador de l’ANC a Lleida, Albert Monfà.

Amb aquesta iniciativa volen mostrar que són capaços “d’adaptar-se a les circumstàncies” i “per protegir les persones i evitar que la gent hagi de sortir al carrer, portar-los la Diada a casa”, ha explicat Jordi Alsina, del secretariat de l’ANC a Lleida. Molts lleidatans han sortit als balcons per acompanyar la marxa i aplaudir els participants.

La marxa ha sortit quan passaven uns minuts de les cinc de la tarda des del Camp d’Esports. Hi ha participat cotxes, motos i també alguna bicicleta. Els participants han respectat les normes de circulació, la qual cosa ha provocat que en algun moment la marxa es dispersés. Tot i això, la majoria dels vehicles han aconseguit circular en grup.

El recorregut ha passat per tots els barris de la ciutat fins a arribar als Camps Elisis cap a dos quarts de vuit del vespre, per fer l’acte final, amb la lectura d’un manifest i el cant dels Segadors. En aquest punt s’ha fet servir una plataforma elevadora per desplegar una estelada de grans dimensions.