Marta Vilalta presenta candidatura per encapçalar la llista d’ERC per Lleida

La portaveu dels republicans diu que en moments complicats com l'actual cal fer "un pas endavant"

La portaveu d’ERC, Marta Vilalta, ha anunciat que presenta la seva candidatura per encapçalar les llistes dels republicans per la circumscripció de Lleida a les eleccions al Parlament del pròxim 14 de febrer.

Vilalta, natural de Torregrossa (Pla d’Urgell), ha comunicat en un vídeo que ha penjat a Twiter que en moments complicats com l’actual cal fer “un pas endavant” i en aquest sentit ha assegurat que vol continuar treballant com fins ara per poder guanyar, tant la confiança dels companys de partit com de la ciutadania.

Vilalta també s’ha mostrat convençuda que pot ser “útil” per a la gent de Lleida, el Pirineu i l’Aran i el Solsonès, i per això ha manifestat que vol treballar “com sempre” per construir un futur d’esperança i llibertat.

Marta Vilalta, que també es diputada d’ERC al Parlament, encapçalarà per primera vegada la llista dels republicans per Lleida. L’actual portaveu nacional del partit també ha remarcat l’objectiu de seguir treballant per construir la república catalana com a “única alternativa” per garantir la igualtat d’oportunitats, drets i llibertats per a tota la ciutadania.