Lleida restableix dilluns l’horari habitual de les línies de bus urbà

Les baixes de conductors per covid-19 van obligar a reduir la freqüència de dues línies el divendres passat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els horaris del servei de bus urbà de Lleida quedaran normalitzats aquest dilluns en la seva majoria, a excepció de l’L5 (Arnau de Vilanova – Estació d’Autobusos) que reduirà la freqüència. Això, després que aquest divendres l’Ajuntament de Lleida, amb l’empresa concessionària del servei de bus urbà Moventis, reorganitzessin els horaris de dues línies a causa de les baixes de conductors afectats per la covid-19. La nova reorganització s’ha fet atenent a la reincorporació d’alguns d’aquests treballadors i amb la voluntat d’aconseguir donar una cobertura més gran del servei coincidint amb el primer dia de la tornada a l’escola. En aquest sentit, els serveis que tenen incidència en els centres escolars funcionaran amb normalitat.

Amb aquesta nova reorganització, aquest dilluns només la línia L5 (Arnau de Vilanova – Estació d’Autobusos) es veurà afectada, ja que funcionarà amb el mateix horari que ho fa els dissabtes. Això implica que la freqüència de pas dels vehicles serà cada 30 minuts, en comptes de cada 18.

El passat divendres, les baixes laborals per covid-19 de conductors van obligar a reduir la freqüència de pas en dues línies: L’L20 (Ronda) i l’L3 (Exteriors – Hospital) on es va haver de realitzar el servei amb un autobús menys. A partir d’aquest dilluns, els horaris d’aquestes línies quedarà normalitzat.