Lleida.net sortirà a cotitzar dilluns a la Borsa de Nova York

Les accions de la companyia han arribat a revaloritzar-se en borsa fins a un 940% durant el 2020

El conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena. ACN

L’empresa de serveis tecnològics Lleida.net sortirà a cotitzar dilluns a la Borsa de Nova York, en el segment OTCQX Best Market de OTC Markets. Les accions de Lleida.net han arribat a revaloritzar-se en borsa fins a un 940% durant el 2020 i, amb aquest nou pas, es convertirà en la primera empresa que cotitza alhora en BME Growth (Madrid), Euronext Growth (París) i OTCQX a Nova York.

Les seves accions es comercialitzaran sota el ticker LLEIF. Per oficialitzar-ho, el conseller delegat de Lleida.net, Sisco Sapena, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i les autoritats d’OTC Markets, presidiran un toc de campana virtual que donarà el tret de sortida de Lleida.net als Estats Units i que serà retransmès pel mercat en tots els seus canals digitals.

Sisco Sapena ha destacat que cotitzar a l’OTCQX suposa un “pas clau” en el camí de Lleida.net per convertir-la en “una empresa veritablement global”. “Estem convençuts que aquesta tercera sortida a borsa permetrà als inversors dels Estats Units conèixer i invertir en Lleida.net i en la indústria del eSignature”, ha assenyalat.

El passat 14 de setembre, el 99,86% dels vots presents en la Junta General d’Accionistes de l’empresa van donar al vistiplau la a aquesta sortida a borsa. En aquest sentit, Sapena, que va fundar la companyia el 1995, ha expressat que compliran el compromís de donar aquest pas abans de les eleccions nord-americanes. Lleida.net està present a la Borsa de Madrid des del 2015, i a París des del 2018.

Amb oficines a Madrid, Lleida, Londres, Miami i Bogotà i filials a Irlanda, el Brasil, Colòmbia, República Dominicana, Hondures, l’Índia, Xile i Guatemala, els serveis de Lleida.net arriben cada dia a milions de persones en el món. L’empresa compta amb un dels portafolis de propietat intel·lectual més importants de la indústria de la signatura digital (eSignature) a nivell mundial, amb més de 187 patents.

Més de 50 països en els cinc continents han atorgat en aquests últims anys reconeixements a l’empresa, incloent la Unió Europea, els Estats Units, la Xina, Rússia, l’Índia, Mèxic, el Japó, Colòmbia, l’Argentina, el Perú, Sud-àfrica, Nigèria, Austràlia o Nova Zelanda. Lleida.net manté operacions en 19 països i al dia d’avui, més de 70 països reconeixen la validesa legal dels seus mètodes electrònics com a via per a certificar les notificacions legals en processos de contractació.

Al tancament de mercat d’aquest dijous, els títols de Lleid.net s’intercanviaven a Madrid a 9,00 euros i a París a 8,70 euros. La seva capitalització borsària supera els 140 milions d’euros.