Lleida entre les destinacions amb més augment de cerques d’allotjament

Per a aquest estiu, en comparació amb el 2019

Lleida, Jaén i Càceres s’han situat entre les destinacions que han registrat un increment més gran en les cerques d’allotjament per a aquest estiu, en comparació amb el 2019 –any previ a la pandèmia–, segons dades d’Airbnb.

Els increments més grans de reserves s’han registrat a les localitats costaneres del nord d’Espanya, especialment a Galícia, durant la primera meitat de l’any, ha informat la companyia en un comunicat aquest dimecres.

La irrupció d’aquestes destinacions “menys conegudes” evidencia, segons Airbnb, una redistribució del turisme i la creació de noves oportunitats econòmiques per als amfitrions que acullen mitjançant la plataforma.

D’altra banda, Teulada, a la Comunitat Valenciana, i les destinacions gallegues Ferrol, Santa Marta de Ortigueira, Nigrán i Burela de Cabo han experimentat un creixement més gran en el nombre de nits reservades.

Pel que fa a les destinacions estrangeres, Portugal va ser el país més destacat, amb sis pobles entre les 20 destinacions més buscades a Airbnb, i altres llocs com Albània i el Marroc també van figurar entre les destinacions més buscades a l’estranger per espanyols.