L’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida estrena logotip

La nova imatge gràfica, fruit d'un procés participatiu, és una 'a' minúscula blava i una creu de formes arrodonides

L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida ha estrenat nou logotip, fruit d’un procés participatiu que la Gerència Territorial de l’ICS a Lleida, Alt Pirineu i Aran va posar en marxa el desembre passat per dissenyar la nova imatge gràfica de l’hospital lleidatà amb la participació dels professionals del centre i el seu entorn. El logotip guanyador, obra de Maria Hernández, mostra una ‘a’ minúscula blava i una creu de formes arrodonides. “La idea principal gira entorn a la proximitat i la humanitat, d’aquí ve que sigui un símbol agradable i proper”, explica l’autora. Fins ara, el logotip que utilitzava l’Hospital Arnau de Vilanova era el de la Gerència Territorial de l’ICS a Lleida.

La creació d’una nova marca del sistema públic de salut de Catalunya per part de la Generalitat -amb una ‘s’ majúscula i una barra seguides del logotip de cada institució del sistema de salut- va fer necessari disposar d’un logotip identificatiu de l’hospital lleidatà el, a partir d’ara, acompanyarà aquesta nova marca.

El desembre passat, la Gerència Territorial de l’ICS a Lleida, Alt Pirineu i Aran va engegar aquest procés participatiu perquè tots els professionals poguessin presentar les seves propostes. Un cop rebuts els dissenys, es va obrir un procés de votació en què podien participar tots els professionals de l’Arnau de Vilanova i que va finalitzar el mes de març passat. La pandèmia de la covid-19 va aturar el procés de renovació de la imatge gràfica de l’hospital lleidatà, que ara s’ha reactivat d’acord amb les directrius del sistema de salut públic de Catalunya.