Les Festes Majors són la incògnita d’aquest estiu per la falta d’informació

Imatge d'arxiu de la Festa Major de Cubells amb el concert de Doctor Prats. SEGUEIX LA FESTA.

Molts usuaris a la xarxa s’han preguntat quin és el futur de les Festes Majors de totes aquelles localitats que la celebren aquest estiu. Sobretot, donades les informacions que fan referència a l’oci nocturn, el qual podrà obrir sense pista de ball i amb limitacions en l’aforament.

Recordem que a les comarques de Lleida, les Festes Majors d’Estiu mobilitzen a moltes persones de poble en poble, ja que cada cap de setmana se’n pot trobar més d’una diferent. A més, és una font d’ingressos per tot el teixit cultural, ja que normalment s’aposta per artistes i espectacles del territori.

Des del sector de les produccions artístiques s’assegura que “s’estan adaptant a les noves condicions i situacions” però que les informacions que els hi arriben són “poques i moltes vegades contradictòries”. De moment, la informació que han rebut és que “no hi pot haver sales de ball, el públic ha d’estar assegut i s’ha de limitar l’aforament dels espectacles tant a l’aire lliure com a espais interiors”.

A més a més, des del sector també demanen més informació al Govern per tal de poder preparar amb més exactitud les diferents activitats perquè “comporta feina i també s’ha fet en altres sectors”.