fbpx
Divendres, 1 de març de 2024
És notícia

L’Audiència condemna a 1 any i mig de presó a l’acusat de fer tocaments a la seva companya de pis a Lleida

Avatar photo

L’Audiència de Lleida ha condemnat a 1 any i 6 mesos de presó a l’acusat de fer tocaments i lesionar lleument a una jove amb qui havia començat a compartir pis a la capital del Segrià l’octubre del 2020. També li imposa un any de llibertat vigilada, la prohibició d’acostar-se a menys de 100 metres de la víctima durant 3 anys així com una indemnització de 2.090 euros. El judici es va celebrar el passat 6 de novembre a l’Audiència. Aleshores, la fiscalia i l’acusació particular van sol·licitar per a l’acusat una condemna de 3 anys de presó per un delicte d’agressió sexual i un delicte lleu de lesions. En canvi, la defensa va demanar l’absolució.

En la vista, la jove va declarar que, el dia dels fets, es trobava a la seva habitació quan l’acusat va entrar-hi i la va empènyer violentament damunt del llit i, després de subjectar-li els braços, li va tocar els pits i els genitals. Per la seva part, l’home va negar els fets i va dir que seria incapaç de fer-ho.

En aquest sentit, la fiscalia i l’acusació particular van considerar que la declaració de la jove coincidia “sense cap tipus de contracció” amb la que va oferir durant la fase d’instrucció del cas i demostrava que aquella vivència l’havia “impregnat i causat un malestar” així com la “sensació d’haver estat agredida”. A més, la fiscal i l’acusació particular van defensar que el relat de la víctima se sustentava amb altres proves perifèriques, com els missatges de mòbil via WhatsApp que l’acusat va enviar a la denunciant, la declaració d’un dels testimonis o els informes mèdics.

Per la seva banda, la defensa va demanar l’absolució perquè considerava que l’acusat va mantenir la seva innocència i versió dels fets al llarg de tot el procés judicial i, en canvi, el relat de la dona no era creïble. A més, l’advocat defensor va assenyalar que els fets no havien quedat acreditats.

La sentència també impedeix al processat exercir qualsevol activitat o professió que comporti contacte amb menors durant 3 anys i cinc mesos.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’acusat d’abusar de la seva fillastra nega els fets a l’Audiència de Lleida: “Mai a la vida ha passat això”

Notícia següent

Balaguer atorga els Premis Energy Hublab

Notícies relacionades