Larrosa inicia els contactes amb l’oposició per trobar un govern alternatiu a Lleida

L'endemà del Ple on no va prosperar la moció de confiança a l'alcalde Miquel Pueyo

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
l cap de l'oposició a l'Ajuntament de Lleida, Fèlix Larrosa. ACN

El cap de l’oposició a la Paeria i primer secretari del PSC de Lleida, Fèlix Larrosa, ha començat una ronda de converses amb els grups polítics de l’oposició i regidors no adscrits a l’Ajuntament de Lleida, així com amb els sectors econòmics i socials, per explorar alternatives a la situació actual de la Paeria. Ho fa l’endemà del Ple on no va prosperar la moció de confiança a l’alcalde Miquel Pueyo vinculada a l’aprovació dels pressupostos 2022. Larrosa ha explicat que els contactes iniciats són per tal de trobar propostes que permetin garantir a la ciutat de Lleida un “govern estable” i uns pressupostos “pensats per a la ciutadania”.

El primer secretari del PSC de Lleida ha acusat a l’alcalde Miquel Pueyo de “dinamitar” les converses perquè en el fons confia aprovar els comptes “amagat” darrera de l’article de la llei i “sense tenir cap voluntat de negociar amb ningú”. El cap de l’oposició a la Paeria, que insisteix en reclamar a Pueyo que faci un pas al costat per haver perdut la qüestió de confiança, també ha explicat que les reunions amb els sectors econòmics i socials de la ciutat, han de permetre explicar els plantejaments sobre el model de ciutat socialista i per escoltar també les propostes per Lleida.

Larrosa ha denunciat la “paralització” a què ha abocat la “inacció” del bipartit d’ERC i Junts, que “han deixat la ciutat sense rumb”. Per això, ha afirmat que el PSC és l’alternativa per dur a terme els projectes que necessita la ciutat de Lleida com a segona capital de Catalunya. En aquest sentit, ha conclòs que si l’equip de govern municipal no s’avé a negociar, el PSC “barallarà totes les opcions possibles en benefici de la ciutadania”.