Lara Díez Quintanilla porta “Herència abandonada” a l’Escorxador

En el marc de la programació de LaTemporada Lleida, l’autora i dramaturga lleidatana signa aquest text interpretat magistralment

Lara Díez Quintanilla i LA VOLCÀNICA porten “Herència abandonada” aquest dissabte, 20 de febrer, a les 20.00 hores, al Teatre Municipal de l’Escorxador. En el marc de la programació de LaTemporada Lleida, l’autora i dramaturga lleidatana signa aquest text interpretat magistralment per Ramon Bonvehí i Francesca Vadell.

Premi Crítica Serra d’Or 2019, “Herència abandona” explica que a l’Àngela i als seus tres germans se’ls ha mort el pare i s’han de fer càrrec de l’herència. Al despatx d’en Felip, l’advocat, els tres germans tenen una forta discussió i s’absenten. En aquest espai d’espera ple de confusió i fragilitat, l’Àngela i en Felip arribaran a un punt de no retorn: abandonar l’herència o abandonar-se ells.

“Herència abandonada” va néixer al 2014 com una peça curta que va escriure Lara Díez Quintanilla, conjuntament amb “Jo li posaria Anna”, per al Cafè Bar de la Beckett. La proposta va tenir molt bona acollida i tres anys més tard es va recuperar, revisada, al festival Mikro Teatre del Teatre Akadèmia. Finalment, l’autora i directora va convertir aquesta peça en un espectacle que es va poder veure a l’Àtic22 del Teatre Tantarantana i la passada temporada a la mateixa Sala Beckett.

Les entrades (12 € i 10 €, la reduïda) estan a la venda al web de LaTemporada Lleida i a les taquilles del Teatre Municipal de l’Escorxador, Teatre de la Llotja, Auditori Municipal Enric Granados i a l’oficina de Turisme de Lleida.