L’alcalde Pueyo visita el rodatge de la pel·lícula ‘Alcarràs’, dirigida per Carla Simón

S'està filmant en diferents localitzacions del Segrià i el Baix Segre

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, juntament amb el regidor de Cultura, Jaume Rutllant, ha visitat avui el rodatge de la pel·lícula “Alcarràs”, que dirigeix la cineasta Carla Simón i s’està filmant en diferents localitzacions de Lleida.

Amb “Alcarràs”, Simon explora les relacions familiars al voltant d’una explotació agrícola situada en aquesta localitat lleidatana. El Paer en Cap ha visitat el set de rodatge, situat avui a Soses, i ha saludat la directora i els principals responsables de la producció. Pueyo ha destacat que aquesta pel·lícula contribuirà a la projecció de Lleida arreu i ha remarcat la potencialitat del territori lleidatà com a escenari de projectes culturals, també de l’àmbit audiovisual.

L’Ajuntament de Lleida ha col·laborat amb la producció de la pel·lícula “Alcarràs” per mitjà de Lleida Film Comission, vinculat a la regidoria de Cultura de la Paeria.

Amb la seva primera pel·lícula, “Estiu 1993”, Carla Simón va aconseguir un ampli reconeixement internacional i nacional amb guardons com els de la Berlinale, els premis Goya, Gaudí, Feroz, Forqué i EFA.