L’alcalde Miquel Pueyo es reuneix amb les agents cíviques que donen suport a la Guàrdia Urbana

El Par en Cap ha agraït el cos de la Guàrdia Urbana la seva especial dedicació i servei durant l’emergència del coronavirus

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha mantingut avui una trobada a la seu de la Guàrdia Urbana amb les 12 agents cíviques que integren aquest servei municipal, actiu durant aquests dies de confinament arran de l’estat d’alarma decretat com a prevenció del Covid-19. El Paer en Cap ha posat en valor la tasca de servei que estan realitzant els agents cívics en aquests moments : “Amb molta professionalitat, generositat i un sentit molt intens del bé públic”.

El Paer en Cap ha recordat que les agents cíviques interactuen amb persones que els demanen assessorament, informació, orientació i, “amb la seva presència projecten o reforcen aquesta imatge de continuïtat de les institucions i estructures bàsiques”.

L’alcalde Miquel Pueyo, acompanyat de l’Inspector Juanjo Catalina i del tinent d’alcalde Jaume Rutllant, ha fet un agraïment a la Guàrdia Urbana per la seva especial dedicació i servei durant aquests dies de crisi sanitària i ha explicat que en els propers dies visitarà diferents torns d’agents i serveis.