L’alcalde de Lleida reorganitzarà el govern en minoria d’ERC i Junts

L’alcalde de Lleida, el republicà Miquel Pueyo, ha assegurat aquest divendres que reorganitzarà la setmana que ve el govern després de la sortida dels dos membres del Comú, que ha comportat que ERC i Junts es quedin en minoria.

Pueyo ha fet aquestes afirmacions en una roda de premsa aquest divendres en la qual ha expressat el seu afecte cap als regidors del Comú, Sergi Talamonte i Elena Ferre, i ha agraït el treball de la formació.

“S’ha de superar una certa nostàlgia en allò personal i estar al servei de la ciutat cap al futur amb la voluntat de garantir l’estabilitat del govern”, ha afirmat.

També s’ha referit al projecte del parc comercial de Torre Salses, el rebuig del qual per part del Comú ha suposat diverses crisis al govern municipal, que el dimecres va donar llum verda a la seva tramitació.

“Ningú al govern a tres, ningú al govern a dos, vol com a model comercial per a la ciutat el que representa el projecte de Torre Salses, volem un altre model de comerç que és el que està en la trama urbana”, ha afirmat l’alcalde.