L’Ajuntament de Lleida inicia el repartiment de senyeres per la Diada

Acte commemoratiu conjunt de l'11 de setembre de Generalitat, Paeria, i Diputació el dia 10 de setembre, a les 19h, a la Seu Vella

L’Ajuntament de Lleida inicia avui el repartiment de senyeres amb motiu de la celebració de la Diada Nacional de Catalunya. Els ciutadans i ciutadanes que ho desitgin poden recollir-les entre les 10 h i les 13 h al pati del Palau de la Paeria.

L’acte commemoratiu de la Diada s’organitza de manera conjunta amb la Generalitat i la Diputació de Lleida i tindrà lloc el 10 de setembre a les set de la tarda davant de la Porta dels Apòstols de la Seu Vella. Presidirà l’acte la consellera de presidència de la Generalitat de Catalunya, Laura Vilagrà i hi participaran l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, el delegat del govern de la Generalitat a Lleida, Bernat Solé i el president de la Diputació, Joan Talarn.

El dia 11 de setembre, a partir de les 9 h, l’edifici del Roser estarà obert per realitzar l’ofrena floral a càrrec de les entitats culturals i cíviques de la ciutat.