LaCrida-Cup demana que s’aturi la derivació de famílies en situació d’emergència a l’hotel Sansi Park

Actualment encara no s'han esmenat les greus deficiències detectades el 2016.

Aquest matí, Francesc Gabarrell, representant del grup municipal laCrida-Cup ha denunciat que la Paeria ha privatitzat els recursos d’atenció a les persones amb vulnerabilitat, i que no fa els seguiments pertinents en la prestació de serveis.

Gabarrell: ” L’equip de govern privatitza i se’n desentén. Desprotegeix a les persones que més necessiten l’atenció de serveis socials”.

El grup municipal sobiranista exigeix l’aturada immediata de derivació de famílies en situació d’emergència a l’hotel Sansi Park. Cal recordar que l’abril del 2016 l’Ajuntament de Lleida va detectar desenes d’habitacions que no complien els requisits mínims d’habitabilitat.

Així mateix, cal sumar la denúncia que el maig de 2018 va dur a terme Mariola en Moviment i la PAH, on mostraven que les condicions de l’hotel no complien cap mínim d’higiene, ni de salubritat, ni de seguretat i ni de dignitat personal.

Després de diverses denúncies segueixen persistint aquestes irregularitats.

Per aquest motiu, la Crida-Cup demana que s’esmenin les deficiències detectades immediatament o es procedeixi al seu precinte. Així mateix reclama la creació d’un alberg públic per a persones i famílies sense sostre, ampliar la dotació de pisos d’emergència i lloguer socials, i la creació d’un centre d’acollida d’emergència per a dones i infants en situació de violència.