La Universitat de Lleida recupera la fira de treball i ocupabilitat en format virtual

Se celebrarà el 9 i 10 de març amb 94 empreses de Lleida, Barcelona i la Franja

temps lectura-Temps de lectura: 1 minut
L’estudiantat de la Universitat de Lleida (UdL) podrà conèixer de primera mà les oportunitats laborals del territori a la fira UdL Treball, que tindrà lloc els dies 9 i 10 de març en format virtual. La universitat lleidatana recupera així el certamen després de no poder-lo dur a terme l’any passat per la covid-19.
La setena edició comptarà amb 94 empreses de les comarques lleidatanes, la Franja de Ponent i Barcelona -la majoria de l’Anoia-, que presentaran a la fira més d’un centenar d’ofertes de feina. D’aquestes, 47 provenen dels àmbits de Tecnologia, Industrials, Arquitectura i Ciències; 37, de Ciències Socials, Lletres, Ciències de l’Educació i Ciències de la Salut; i 18, de l’àmbit Agroalimentari, Forestal i Veterinari.
La vicerectora d’Estudiants i Ocupabilitat de la UdL, Montserrat Rué, ha explicat que la fira “reuneix empreses i institucions que necessiten incorporar personal i universitaris que preparen la seua incorporació al món laboral”. També ha recordat que els perfils més buscats en la darrera edició eren els d’Enginyeria Industrial, Estudis Anglesos, Administració i Direcció d’Empreses, Enginyeria Agrària i Informàtica.

Durant els dos dies de la fira es repetiran dos seminaris web, en horari de matí i de tarda, per tal de facilitar al màxim l’assistència. El ‘coach’ i expert en intel·ligència emocional Gorka Bartolomé parlarà dels objectius individuals i sostenibles per al canvi col·lectiu, mentre que la cap del Negociat d’Orientació Laboral de la UdL, Teresa Parache, abordarà la recerca de feina.

El programa també inclou una presentació de l’ambaixador Unicat de la UdL, Daniel Florensa, que explicarà l’oferta d’ocupació pública a les diferents institucions de la Unió Europea. De la seva banda, les empreses tenen programades presentacions i xerrades en línia durant els dos dies de fira, a banda que podran interactuar directament amb els candidats per concertar entrevistes de treball.