La UDL destrossada després del tancament i posterior detenció de Pablo Hasel

Imatge de l'interior de l'edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, després del desallotjament policial i de la detenció del raper Pablo Hasél, el 16 de febrer del 2021. (Horitzontal)

Els Mossos d’Esquadra han detingut el raper Pablo Hasél en un operatiu que ha començat aquest dimarts a primera hora del matí. Ahir, el raper, junt amb un grup de persones que li donaven suport, es va tancar a la Universitat de Lleida per a impedir la seva detenció.

La detenció s’ha produït i els Mossos d’Esquadra s’han emportat Hasél enmig de crits de suport d’estudiants i altres persones que s’havien concentrat al voltant de la universitat.

Ha estat després d’aquest altercat que han sortit a la llum les imatges de l’interior de la UDL i de com ha quedat després del succés. Terra brut, mobles trencats i papers tirats per terra és l’estampa que té la UDL en aquests moments.

Hasél està condemnat a 2 anys i 9 mesos per l’Audiència Nacional per enaltiment del terrorisme i justifica la tancada al rectorat per evitar posar “fàcil” la seva detenció perquè ingressi a presó.

Imatge de l’interior de l’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida, després del desallotjament policial i de la detenció del raper Pablo Hasél, el 16 de febrer del 2021. (Horitzontal)