La regidora Elena Ferre visita la seu de la Casa de Aragón de Lleida

Coincidint amb la celebració de Sant Jordi, patró d'Aragó, els responsables de l'entitat li han mstrat les activitats que s'hi estan desenvolupant coincidint amb la aquesta festa

La regidora de Participació i Lluita contra la corrupció de la Paeria, Elena Ferre, ha visitat aquest matí la seu de la Casa de Aragón de Lleida, coincidint amb Sant Jordi, patró d’Aragó. Ferre, que també és regidora de barri de la zona 07, on està ubicada actualment aquesta casa regional, ha conversat amb el president de l’entitat, Jesús Monter, amb el president de la Federació de Cases Regionals de Lleida, Cosme Garcia, i amb diversos membres de la junta, que li han explicat les activitats que desenvolupen durant l’any i, especialment, les que s’estan fent aquests dies en motiu de Sant Jordi, malgrat les limitacions que imposa la pandèmia.

Ferre ha pogut visitar l’exposició de treballs de ganxet que es pot veure al local social de l’entitat, i ha recollit les inquietuds i propostes de la junta. La Casa de Aragón és la més antiga de les diferents cases regionals que hi ha a la ciutat.

Amb motiu del Dia d’Aragó, i amb les limitacions que imposa la Covid, la Casa de Aragón ha organitzat aquests dies una conferència sobre ‘ Sant Jordi Cultura, Festa i Tradició’, a càrrec de Pep Tort, l’exposició de treballs de ganxet al seu local i, aquesta tarda, una missa en honor a Sant Jordi a l’Oratori dels Dolors.