La Paeria planteja per al 2022 una Diada de Sant Jordi en format híbrid

Els regidors Jaume Rutllant i Marta Gispert han mantingut una trobada amb les associacions de floristes, editors i llibreters que han valorat molt positivament l’edició celebrada el passat mes d’abril

L’Ajuntament de Lleida planteja per al 2022 la celebració de la Diada de Sant Jordi en format híbrid. Els regidors Jaume Rutllant i Marta Gispert han mantingut aquest dimecres una trobada amb les associacions d’editors, floristes i llibreters per valorar l’edició del passat mes d’abril i, també, per treballar propostes de cara al proper any.

Els sectors que han participat en la trobada amb els regidors han valorat molt positivament la darrera edició, destacant l’espai de la Rambla com a alternativa per ubicar les parades, ateses les restriccions que venien determinades pel Procicat; la bona resposta de la ciutadania, superant les expectatives inicials, així com la comoditat de l’espai per als autors/es i escriptors/es que van poder fer la signatura de llibres en un únic punt.

De cara a la Diada de Sant Jordi 2022 s’ha proposat que sigui una celebració en format híbrid, és a dir, continuar comptant amb l’espai de l’Avinguda Francesc Macià/Rambla de Ferran i ampliar-lo en cas que sigui adient i la situació ho permeti, així com buscar altres espais en diferents zones de la ciutat per donar cabuda i activitat a diferents associacions de comerciants.

A més, també s’ha plantejat complementar l’activitat de les parades amb d’altres de caire cultural, diverses -sempre que la situació sanitària ho permeti- per fer de la Diada una jornada encara més festiva. Així mateix, des del sector llibreter han proposat dinamitzar tota la setmana de Sant Jordi.