La Paeria millora el paviment de la pista poliesportiva de la Bordeta

L’actuació de millora servirà per donar servei a les escoles i per poder realitzar diverses activitats lúdiques i esportives

L’Ajuntament de Lleida ha iniciat les obres de millora del paviment de la pista poliesportiva de la Bordeta, que es trobava en mal estat. El primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius, i el regidor d’Esports i Activitat Física, Sergio González, han visitat la instal·lació esportiva per poder seguir, de primera mà, l’avenç dels treballs.

Postius ha manifestat que “Amb aquesta millora, la pista poliesportiva servirà per donar servei a les escoles del barri i, també, per poder oferir activitats lúdiques i esportives als veïns i veïnes i als clubs i entitats de la ciutat. S’ha prioritzat aquesta actuació ateses les necessitats que presenten les escoles del barri”. González ha posat de manifest que actualment hi ha moltes peticions d’espais per part de clubs i entitats i això permetrà ampliar les opcions per poder fer-hi activitats i es pugui dur a terme la pràctica esportiva d’una forma òptima.

Cal recordar que el pavelló Onze de Setembre es troba actualment habilitat com a possible hospital i i els clubs i entitats no poden utilitzar-lo. L’Ajuntament ha treballat perquè les pràctiques esportives – tant de base com de competició- al pavelló es puguin fer en altres equipaments, com és el cas del Lleida Llista, que entrena a Bell-lloc, fruit de l’acord a què va arribar la regidoria d’Esports de la Paeria i l’Ajuntament de Bell-lloc.

La millora contempla la reparació de fissures i l’aplicació d’un recobriment a la pista. També s’inclou una neteja i desbrossament d’herbes i matolls de l’espai interior.

Els treballs, adjudicats a l’empresa Singular, tenen un pressupost de 14.407 euros, IVA no inclòs i es preveu que finalitzin aquesta setmana.