La Paeria, la Seu Vella i els ponts s’il·luminen de blau amb motiu del Dia Mundial de la Diabetis

La Federació Internacional de Diabetis ha proposat que enguany se centri en el lema "El personal d'infermeria i la diabetis"

La façana de la Paeria, la Seu Vella i els ponts de la ciutat de Lleida s’han il·luminat aquest vespre de color blau amb motiu del Dia Internacional de la Diabetis que se celebra anualment el 14 de novembre. L’acte, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lleida, és impulsat per la Federació Internacional de Diabetis que ha proposat que enguany se centri en “El personal d’infermeria i la diabetis”, per posar en valor la tasca de les infermeres i infermers en la lluita contra la malaltia.

El Dia Mundial de la Diabetis es va instituir el 1991 per la Federació Internacional de Diabetis (FID) i l’Organització Mundial de la Salut (OMS) amb l’objectiu de donar a conèixer la diabetis i sensibilitzar la societat envers aquesta malaltia. La data de celebració d’aquest esdeveniment commemora l’aniversari del naixement de Frederick Grant Banting, un dels descobridors de la insulina l’any 1922.