La Paeria inicia el procés d’elaborar el nou Pla Director de Cooperació i Solidaritat de Lleida

El tinent d’alcalde Joan Gómez ha avançat que es presentarà la metodologia de treball un cop s’hagin fet les corresponents reunions amb les entitats i el Consell Mixt de Cooperació

El tinent d’alcalde i regidor de Participació Ciutadana, Drets Civils i Cooperació, Joan Gómez, ha anunciat que la Paeria iniciarà el procés per elaborar el nou Pla Director de Cooperació i Solidaritat de l’Ajuntament de Lleida, per al qual compta amb el Suport de la Direcció General de Cooperació de la Generalitat de Catalunya. El director general de Cooperació, Manel Vila, ha confirmat la seva voluntat d’acompanyar el procés amb la dinamització a càrrec d’un tècnic del seu equip.

Aquest treball permetrà fer un pla alineat amb la resta d’estratègies de cooperació país, així com dissenyar una nova política de cooperació, tenint en compte les entitats i les peculiaritats de la cooperació local que hi ha a la ciutat.

En els propers dies, i després de les respectives reunions amb les entitats i el Consell Mixt de Cooperació, es presentarà la metodologia de treball per a l’elaboració del pla, amb el qual també col·laborarà la Universitat de Lleida.