La Paeria impulsa una nova etapa del Mercat de la Rambla Ferran, que retorna el 5 de setembre

La Regidoria de Consum, Comerç i Mercats amplia l’oferta de productes a nous paradistes, que poden tramitar la seva inscripció fins al 3 d’agost

L’Ajuntament de Lleida endegarà el pròxim 5 de setembre una nova etapa del Mercat de la Rambla Ferran, que ampliarà l’oferta amb noves parades d’antiguitats, col·leccionisme, filatèlia, artesania i art, entre altres.

La Regidoria de Consum, Comerç i Mercats impulsa el retorn d’aquest equipament amb l’objectiu de diversificar i enriquir un dels mercats més emblemàtics de la ciutat de Lleida i convertir-lo en un referent els matins d’un diumenge al mes.

La regidora de Consum, Comerç i Mercats, Marta Gispert, confia que aquesta iniciativa tingui una bona acollida entre els paradistes i la ciutadania, per poder recuperar un espai d’esbarjo i passeig al centre de la ciutat, que s’havia anat oblidant en els darrers anys. Tall de veu M. Gispert

Per tal de donar cabuda a les peticions dels paradistes interessats, la Regidoria de Mercats ha obert fins al 3 d’agost el termini per a tramitar les inscripcions, que es poden realitzar per via telemàtica a través d’aquest enllaç: https://paeria.cat/mercatdelarambla. Aquí trobareu tota la normativa per a gestionar la inscripció al nou Mercat de la Rambla, on es demana la descripció del tipus de producte que es vol oferir, la infraestructura de la parada i els metres lineals que se sol·liciten.

Si us cal més informació, podeu trucar al 973700616 o escriure a imc@paeria.cat.