La Paeria enderroca les quatre barraques del campament il·legal que hi havia al costat de l’Ll-11

A finals d'octubre es va informar les persones que hi vivien que no complien les mínimes condicions d'habitabilitat

Solar de Cappont, on hi havia una cabana il·legal, que ha estat enderrocada per ordre de la Paeria. ACN

La Paeria ha enderrocat aquest dimarts al matí les quatre barraques que formaven un campament il·legal en un solar entre l’Ll-11 i l’avinguda Tarradellas, al barri de Cappont de Lleida. Així mateix, s’ha recollit el material, deixalles i residus que havien generat. A finals d’octubre es va comunicar a les persones que hi vivien que havien d’abandonar el lloc perquè s’incomplien les mínimes condicions de salubritat i habitabilitat.

Les xaboles estaven camuflades aprofitant les canyes i la brossa que hi ha a la zona i estaven fetes de fustes i plàstics. La Guàrdia Urbana hi va efectuar una primera inspecció el 19 d’octubre i va fer un informe de l’estat del lloc. Aquesta zona ja havia acollit barraques i campaments il·legals anteriorment.

L’Ajuntament va ordenar el desallotjament de les barraques a finals d’octubre. Així mateix, va derivar les persones que hi vivien als serveis socials municipals, que van estudiar cas per cas per tal de buscar conjuntament una alternativa que pogués atendre millor la seva situació personal.