La Paeria dona suport al Campionat d’Espanya de Bàsquet Cadet Femení previst per al juny

Pueyo defensa que equips infantils, cadets i juvenils es puguin entrenar

El paer en cap Miquel Pueyo ha refermat el suport de la Paeria al Campionat de Bàsquet d’Espanya Cadet Femení de clubs que preveu celebrar-se enguany a Lleida, si les condicions sanitàries ho permeten, després de l’ajornament de l’any passat. La nova data que s’ha programat és del 18 al 24 de juny.

L’alcalde, acompanyat del regidor d’Esports Sergio González, s’ha reunit avui amb el president de la Federació Catalana de Basquetbol a Lleida (FCBQ), Javier Calles, i amb Òscar Manuel López, secretari de la delegació territorial. En la trobada s’ha tractat sobre la situació actual del basquetbol a Lleida i dels seus reptes de futur, marcats per la situació de pandèmia mundial.

Pueyo ha compartit amb els representants de la Federació la preocupació per l’impacte que pugui tenir en la motivació i, també, emocional de la suspensió dels entrenaments en equips infantils, cadets i juvenils, a causa de les mesures preventives per la Covid19.

“Nosaltres creiem que almenys l’entrenament, amb les garanties i condicions que toquin, ens agradaria que fos possible. Ens hem compromès a tractar-ho en la reunió del Procicat o a fer arribar directament al govern de la Generalitat la nostra preocupació pel fet que l’esport no federat no pugui entrenar i cremar aquestes energies”, ha indicat.