La Paeria de Lleida detecta duplicitats de reserves d’entrades per a espectacles de la Festa Major

L'Ajuntament revisa la reserva prèvia després del col·lapse que es va produir durant unes hores al servei web extern

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts
L’Ajuntament de Lleida està revisant la reserva prèvia d’entrades per a espectacles de la Festa Major, després que dimarts l’allau d’usuaris entrant alhora al servei extern de reserva d’entrades, Entràpolis, col·lapsés parcialment el sistema i impossibilités, durant unes hores, que altres usuaris poguessin reservar entrades per als altres espectacles. S’estan detectant que algunes persones tenen duplicitat de reserves d’entrades del mateix espectacle, en alguns casos fins a 120. Una circumstància que, segons la Paeria, es va donar perquè la usabilitat del lloc web no va funcionar correctament i, per tant, les persones que reservaven no rebien les entrades al correu electrònic i cada vegada que ho tornaven a intentar feien una nova reserva.

Des de Festes Lleida fan una crida perquè les persones accedeixin al seu espai personal al web d’Entràpolis i comprovin si els apareixen entrades reservades sense correu de confirmació. En aquest sentit, demanen a les persones que tinguin diferents reserves per a un mateix espectacle que alliberin totes les entrades que no faran servir. Durant aquest dimecres l’Ajuntament de Lleida també contactarà amb les persones que tenen reserves massives d’entrades per tal d’informar-los d’aquesta circumstància i alliberar més ràpidament aquestes entrades.

Cal recordar que només es podien reservar un màxim de cinc entrades per usuari. Això permetrà que durant aquesta setmana alguns espectacles tornin a disposar d’entrades disponibles i, per tant, persones que es van quedar sense les puguin obtenir, segons han assenyalat fonts municipals.

Des de la Paeria expliquen que les limitacions d’aforament marcades pel Procicat, que fixen un màxim de 1.000 persones als concerts dels Camps Elisis, impossibiliten ara per ara ampliar l’oferta d’entrades. Aquest dimarts el regidor de Festes, Ignasi Amor, traslladava als usuaris les seves disculpes, remarcant que el sistema mai va deixar de funcionar però que no va poder donar resposta a tothom alhora.