La Paeria arranja diversos aparcaments provisionals

Es tracta del carrer Sant Hilari amb Onze de setembre i el del carrer Terol

L’Ajuntament de Lleida abordarà la setmana vinent la segona fase dels treballs de millora del paviment dels aparcaments provisionals de terra ubicats al carrer Sant Hilari amb Onze de Setembre i l’aparcament del carrer Terol.

Les actuacions, que aniran a càrrec de l’empresa Biosca, adjudicatària del contracte del Pla de Manteniment, Conservació i Millora de les Voreres i de la Brigada d’Acció Immediata, consisteixen en la millora de les esplanades de terra, tapant els sots existents.

“Aquesta actuació de manteniment té com a objectiu garantir que els usuaris puguin circular amb més comoditat i seguretat per aquests aparcaments, que compleixen una funció important per descongestionar altres espais i permetre una mobilitat més sostenible”, ha destacat el primer tinent d’alcalde i regidor d’Urbanisme, Toni Postius.

Per tal de dur a terme les actuacions caldrà tancar l’accés als vehicles. En concret, per realitzar les obres de l’aparcament del carrer Sant Hilari amb Onze de Setembre serà necessari buidar de vehicles tot l’aparcament. Tres dies abans es col·locarà la senyalització pertinent.

Cal recordar que, durant el mes de juliol, ja es van arranjar diversos aparcaments provisionals gratuïts als barris de Pardinyes, Secà, Balàfia, Instituts i Cappont. En concret, es va actuar en els aparcaments situats a la Rambla de Corregidor Escofet amb Camí de Corbins, al Carrer Ramon Argilés, a l’Avinguda Llibertat, a l’Avinguda Alcalde Porqueres amb carrer Gandhi, a l’Avinguda de Pinyana, al Camí de Rufea i al carrer Riu Ebre.