La discoteca Biloba nega fer una festa il·legal on es contagiessin 20 persones

Asseguren que tenen llicència de bar amb terrassa i tots els permisos perceptius

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La discoteca Biloba de Lleida ha sortit al pas de les informacions que s’han publicat en les últimes hores afirmant que va organitzar una festa il·legal on 20 persones s’haurien contagiat de la Covid-19. “En honor de la veritat i de la legítima actuació duta a terme per Biloba, hem de sortir al pas de les reiterades falsedats que avui s’estan publicant”, expliquen en un comunicat publicat al seu compte d’Instagram.

Des de Biloba consideren “inacceptable” que s’estiguin difonent aquestes afirmacions a les xarxes socials i als mitjans de comunicació, ja que “no n’hi ha una sola paraula de veritat”. Segons expliquen, el local disposa d’una llicència municipal pel desenvolupament de l’activitat de bar amb terrassa, amb una superfície de 2.399, 82 m², i amb una ocupació de 1.306 persones, a part de la llicència de discoteca. Per aquest motiu, apunten que “Biloba disposa de tots els permisos perceptius per a dur a terme la seva activitat”.

“És absolutament fals que Biloba hagi realitzat cap festa il·legal, ni que ningú s’hagi contagiat en aquesta festa, ni menys encara que el nostre establiment estigui impedint que Lleida passi a la fase 2″, asseguren. Per això, “Biloba continuarà donant servei i respectant les normes, però també emprendrà les accions judicials civils i penals contra tots aquells que menystenint clarament a la veritat han desplegat, sense cap motiu que ho justifiqui, una campanya contrària als interessos de qui legítimament està desenvolupant un servei d’interès públic”.