La Cambra de Comerç de Lleida reclama un model de microconfinament selectiu al Segrià

L'ens cameral i altres organitzacions empresarials treballen en un pla de xoc per revertir la situació econòmica actual

La Cambra de Comerç de Lleida considera que el confinament perimetral dell Segrià “no garanteix una solució eficaç” i aposta per “microconfinaments selectius” que “permetrien fer unes accions més quirúrgiques i més efectives, sense afectar a la resta de l’activitat ciutadana i empresarial”.

A la vegada, l’ens cameral adverteix que un confinament domiciliari a tota la població del Segrià “generaria un impacte sobre els sectors empresarials i concretament sobre el comerç i l’hostaleria que provocaria el tancament definitiu de molts establiments”. La Cambra de Comerç i altres organitzacions empresarials del territori treballen en una proposta de Pla de xoc per revertir la situació econòmica actual i que preveuen presentar dilluns vinent.

Des del comitè de crisi de la Cambra de Comerç de Lleida ha expressat el seu “descontentament” per la gestió que les Administracions estan duent a terme de la crisi sanitària ja que “la improvisació en la presa de decisions dels responsables ha provocat una desconfiança i un neguit en els sectors empresarials i ciutadans lleidatans”. Altrament,