Judici a Lleida contra 12 joves a qui se’ls acusa de 38 robatoris

Fiscalia demana penes d'entre 8 i 2 anys per als acusats que venien els objectes que robaven a un matrimoni de Barcelona

L’Audiència de Lleida jutjarà dilluns 12 joves, d’origen marroquí i amb domicili a Manresa, a qui se’ls imputa un total de 38 robatoris a cases habitades de la Segarra, l’Alt Penedès i el Bages, entre els mesos de juliol i setembre de 2018. Fiscalia demana penes que van entre els 8 i els 2 anys per robatoris a domicili, danys i pertinença a un grup criminal.

Segons fiscalia, les cases i xalets on entraven es trobaven en pobles petits i normalment hi entraven forçant les portes i finestres mentre altres membres del grup vigilaven i s’asseguraven que poguessin marxar ràpid del lloc fent servir diversos vehicles per no ser detinguts per la policia. Els objectes robats els venien a un matrimoni de Barcelona que regentava un comerç.

Fiscalia demana penes de 6 anys i 3 mesos de presó a sis dels acusats per continuïtat delictiva en els robatoris a domicili altres do anys per pertinença a grup criminal; entre 3 i 4 anys a 5 acusats per delictes de robatori en un domicili habitat i 2 més per pertinença a grup criminal; i a dos acusats els demana 2 anys per delicte de receptació.