Intenta matar la seva exparella amb un ganivet a Lleida i després s’accidenta amb el vehicle

La víctima va ser atesa de les ferides a l'Hospital Arnau de Vilanova i donada d'alta posteriorment

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dissabte un veí de la ciutat de 54 anys com a presumpte autor d’un homicidi dolós en grau de temptativa i pels delictes de maltractament en l’àmbit de la llar, negativa a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia, conduir begut i amenaces.

Una dona es va presentar a les 5 del matí a les dependències policials i va explicar que la seva exparella l’havia agredit amb un ganivet de grans dimensions, amb intenció de matar-la i també l’havia amenaçat de mort.

Poc després, els agents van localitzar el presumpte agressor amb el seu vehicle enmig d’una rotonda al carrer Ferran el Catòlic on s’havia accidentat després de xocar contra dos arbres i una senyal. L’home es va negar a sotmetre’s a la prova d’alcoholèmia.

La víctima, que presentava diverses ferides de diversa consideració, va ser atesa al Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i donada d’alta posteriorment.

Fonts judicials consultades per l’ACN han informat que l’home ha ingressat a presó després de declarar als jutjats. Ho ha fet per un delicte agreujat de lesions. Les mateixes fonts també han apuntat que l’home tenia una ordre d’allunyament de la víctima però que aquesta ja no estava vigent.