La Paeria arranja el solar annex a les piscines de Balàfia que s’utilitza com a aparcament provisional

La Paeria arranja el solar annex a les piscines de Balàfia que s’utilitza com a aparcament provisional. Foto: Cedida.

L’Ajuntament de Lleida ha arranjat el solar annex a les piscines del barri de Balàfia, que s’utilitza des de fa temps com a aparcament provisional i que es trobava en mal estat. L’esplanada, d’uns 1.750 m2, s’ha anivellat i s’ha col·locat una capa de fresat per arreglar tot el terreny. El material utilitzat per arranjar el solar prové del fresat de les obres de millora del ferm de la Rambla de Ferran que es van realitzar fa tot just uns mesos, amb la voluntat de reciclar materials i reutilitzar-los en noves actuacions.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’urbanisme, Toni Postius, ha explicat que el solar el fan servir com a aparcament provisional molts pares i mares quan porten els seus nens i nenes a l’escola Països Catalans. “La millora del solar ha estat, durant força temps, una reivindicació dels veïns i veïnes de Balàfia a la que ara hem pogut donar resposta”, ha conclòs el regidor.