El PDeCAT presenta una proposta per arreglar l’entorn del camp de l’AEM

El tram entre el carrer la Llum i la instal·lació esportiva suporta un trànsit intens de cotxes i nens a peu, especialment els dies de partit, i el seu estat acutal suposa un perill

El grup municipal del PDeCAT a la Paeria ha presentat una proposta de resolució a la Comissió Informativa de les polítiques de drets i serveis a les persones, per a la política cultural, de l’educació, esports i de la participació del mes de febrer per arranjar l’entorn del camp de futbol Recasens, al Secà de Sant Pere, on fa la seva activitat esportiva l’AEM. A la part posterior d’aquesta instal·lació esportiva hi ha un camí en molt mal estat entre el carrer de la Llum i el recinte esportiu. El camí es troba en molt males condicions, amb clots i bassals, i no hi ha diferència de nivell entre la calçada i la vorera, cosa que el fa perillós per l’alta afluència de nens que hi passen, especialment els dies de partit.

Atenent al trànsit que hi ha tots els dies quan els pares i mares porten o recullen els seus fills quan van a entrenar i, especialment, al que es registra els dies de competició, el grup municipal demana que en el termini màxim de tres mesos es faci un estudi sobre el cost d’arranjament de l’entorn del camp de futbol Recasens tant pel que fa al mal estat de manteniment en que es troba, com pel que fa a la construcció de voreres i pavimentació de la calçada. Sobre la base d’aquest estudi, el PDeCAT demana executar les obres en un màxim de dos mesos.