Increment dels controls a causa del confinament municipal

Es tracta de controls dinàmics, és a dir, les patrulles es van desplaçant per diferents punts del municipi per a controlar la mobilitat

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana han incrementat els controls per tot el perímetre de la ciutat de Lleida a causa del confinament municipal que va entrar en vigor ahir. Es tracta de controls dinàmics, és a dir, les patrulles es van desplaçant per diferents punts del municipi per a controlar la mobilitat. Els Mossos van comptar amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana que, ahir al migdia, va fer controls a la C-12 (Corbins), l’avinguda de l’Exèrcit (Alcarràs) i l’avinguda d’Artesa de Lleida. En total es va donar l’alto a uns 150 vehicles i no es va detectar cap infractor.

Per l’altra part, els Mossos d’Esquadra van controlar les entrades a la ciutat per l’N-230 des de Torrefarrera.

A més a més, van lliurar 156 denúncies a persones que s’havien saltat el toc de queda de Catalunya i al matí ja havien descobert més d’una vintena d’infractors pel confinament municipal. A Catalunya es van portar a terme més de 250 controls per controlar la mobilitat de la població i frenar el virus.