Fira de Lleida aposta per a la digitalització

L'ens està preparat, sanitàriament i digitalment, per poder celebrar la fira agrària de Sant Miquel i Municipàlia

L'alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, durant la reunió del Patronat de Fira de Lleida. CEDIDA

Fira de Lleida continua apostant per a la seva digitalització. La covid-19 ha obligat el sector a reinventar-se i la tecnologia és una de les claus per seguir avançant en aquesta transformació. Per això, l’entitat firal treballa per impulsar productes i serveis que ajudin a arribar al mercat.

En la reunió del Patronat de la Fundació de Fira de Lleida d’aquest dimecres, s’ha valorat l’evolució de la pandèmia i dels protocols i mesures que s’han d’anar aplicant, per analitzar la celebració de futurs esdeveniments. Així, els des de l’ens han assegurat que Fira de Lleida està preparada, si les circumstàncies i les autoritats sanitàries ho permeten, per a dos dels certàmens més importants que acull, la fira agrària de Sant Miquel i Municipàlia.

Durant la reunió, també s’ha donat compte de la situació econòmica de l’ens firal i s’ha aprovat demanar un crèdit ICO, per si la celebració de fires que podrien organitzar-se queda condicionada per la situació de la covid-19.

La reunió del Patronat de la Fundació de Fira de Lleida s’ha fet telemàticament i ha comptat amb la participació del president i alcalde de Lleida, Miquel Pueyo; del vicepresident, Jaume Salto; del director general de l’ens firal, Oriol Oró, així com amb la tinenta d’alcalde Jordina Freixanet, i el conjunt de vocals del patronat.