El Lleida Llista finalitza la temporada al Top 10 mundial

La Copa CERS i la cinquena posició a l’OK Lliga han permès a l’equip d’hoquei patins lleidatà posicionar-se a la novena posició del rànquing mundial

El Club Esportiu Lleida Llista Blava d’Hoquei Patins i Patinatge artístic finalitza la temporada com el novè millor club del món, segons indica el rànquing mundial de clubs que publica mensualment el portal esportiu especialitzat Rinkhockey.net. La cinquena posició a la taula classificatòria de l’OK Lliga i la Copa CERS, primer títol europeu de la seva història, han permès al club lleidatà consolidar-se com un dels deu millors equip a nivell mundial.

Aquesta novena posició reflexa la gran temporada del club lleidatà, el qual s’ha convertit en l’únic club esportiu lleidatà que compta amb un títol europeu a les seves vitrines. La llista que publica el portal esportiu especialitzat Rinkhockey.net inclou fins a 874 equips d’arreu del globus i està encapçalada pel Futbol Club Barcelona, el qual ha guanyat quatre títols aquesta campanya, sumant així un total de 2786 punts. Les tres següents posicions les ocupen seguidament els equips portuguesos del FC Porto, Sporting CP i SL Benfica.

Final a quatre de la CERS

El ICG Llista es va alçar amb la victoria amb una final que es va viure amb la màxima emoció al pavelló Onze de Setembre de Lleida. L’equip lleidatà va aconseguir igualar un 2-0 al Barcelos i Creus va sentenciar la final a favor del conjunt de Ponent marcant l’únic gol de la tanda de penals. La Copa CERS suposa l’únic títol europeu assolit no tant sols pel Lleida Llista Blava, sinó per qualsevol altre club esportiu de la capital del Segrià.