Es renova la col·laboració de Turisme de Lleida amb la Ruta del Vi de Lleida

Es segella un acord publicoprivat per a la promoció enogastronòmica del territori

El tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, i el president de l’Associació Ruta del Vi, Tomàs Cusiné, han signat el conveni de col·laboració que referma les línies de treball en comú per ambdues parts: de l’ens de promoció turística de la Paeria i l’ens de promoció i dinamització de la Ruta del Vi.

Turisme de Lleida contempla el turisme enogastronòmic com un dels eixos principals de la seva estratègia de promoció turística de la ciutat. En aquest sentit i en el marc d’una promoció sostenible i de qualitat és necessària la col·laboració i cooperació publicoprivada, que avui s’ha renovat un any més, com explica el tinent d’alcalde Cerdà.

L’Associació Ruta del Vi de Lleida, dins del seu Pla d’actuació i competitivitat, ha programat un seguit d’actuacions destinades a la creació i millora del producte, així com la promoció, comercialització, sensibilització i formació, per posicionar l’oferta enogastronòmica de Lleida. Turisme de Lleida abandera un pla d’acció que contempla la promoció gastronòmica i també enològica en l’eix de turisme sostenible i de natura. En aquest sentit, continua fomentant la necessària col•laboració amb els principals agents sectorials per garantir la connexió amb tots i cadascun dels sectors implicats en la difusió i promoció turística de Lleida.