Es presenta el cartell de la Setmana Santa de Lleida 2019

L'acte ha comptat amb la participació de l'alcalde Fèlix Larrosa, el bisbe de Lleida Salvador Giménez i la tinent d'alcalde Montserrat Parra

Aquesta tarda, al bisbat de Lleida, s’ha realitzat la presentació del cartell de la Setmana Santa de Lleida 2019, obra de Santi Iglesias. L’acte ha comptat amb la participació de l’alcalde Fèlix Larrosa, el bisbe de Lleida Salvador Giménez i la tinent d’alcalde Montserrat Parra.

L’autor del cartell, Santi Iglesias ha afirmat: “Buscava un cartell molt icònic però també molt publicitari, modern i diferent”.
L’alcalde Larrosa ha agraït al bisbe la seva generositat i ha dit: “Tenir un palau episcopal a la ciutat, és fer capital. Per la seva història i per la seva importància, tenir propostes de caràcter religiós, ens fa més capital. La gent que participa dels actes de setmana santa, com les congregacions i les confraries, fan que la ciutat vibri en aquestes èpoques”. També s’ha referit al fet que ja fa uns quants anys que es difon la setmana santa com una qüestió de caràcter global en la qual Lleida es mostra oberta i plena de propostes.
El bisbe ha afirmat que la setmana santa és l’època més important de l’any. Sobre el cartell ha destacat el símbol del gran crist, que ha comparat amb el crist de la Seu Vella, el mateix campanar. “La setmana santa a Lleida, té una dimensió popular i turística molt arrelada que va més enllà de la religiosa”. Ha assegurat el bisbe Giménez. També ha dit que tenen la intenció de transformar el local del carrer cavallers, en un museu sobre la setmana santa, sense entrar en detalls.
La tinent d’alcalde Montserrat Parra ha explicat alguns dels actes que es preparen per a aquestes dates. A part de les processons, tindrem exposicions de fotografies, un concert a l’auditori, el tradicional concert del petit cor de la catedral i diversos actes de caràcter més cultural.