Dimecres, 17 de juliol de 2024
És notícia

ERC demana rehabilitar les escales que pugen d’Alcalde Costa al Turó de Gardeny

Avatar photo
Els republicans s’han reunit amb l’Associació Cultural Castell de Gardeny, que ja disposa d’un projecte fet per a recuperar les escales que pugen al Turó
ERC demana recuperar el projecte per rehabilitar les escales que pugen d’Alcalde Costa al Turó de Gardeny

La portaveu d’Esquerra Republicana a la Paeria de Lleida, Jordina Freixanet, i la regidora d’ERC responsable dels temes de Cultura, Anna Costa, es van reunir ahir amb representants de l’Associació Cultural Castell de Gardeny per a fer un primer intercanvi de propostes i necessitats que necessita l’entitat i, més concretament, el Castell dels Templers, “ja que el principal objectiu de l’associació és divulgar i promocionar el patrimoni de la zona”, va explicar Freixanet.

És en aquest punt que l’entitat ha traslladat a les republicanes que disposen d’un projecte per restaurar i rehabilitar les escales que unirien el carrer Alcalde Costa amb el Turó de Gardeny, unes escales que fa anys que existeixen però que havien estat completament oblidades. “Seria una actuació que aproparia el Turó a la ciutat i que el faria més accessible a tota la ciutadania”, va explicar Freixanet. 

Així mateix, l’Associació Cultural també va posar de manifest la necessitat d’una major inversió econòmica per a poder conservar i divulgar el Castell dels Templers i el Turó de Gardeny. “Des del grup d’Esquerra Republicana hem felicitat la tasca que fa l’Associació, que ja compta amb més de 100 socis, i que a més ara està preparant una jornada tècnica sobre el Turó de Gardeny, que se sumen a la diada que organitzen a dalt del Turó per donar a conèixer la història del Castell dels Templers”, va concloure Freixanet.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × five =

Notícia anterior

Manresa instal·la semàfors i nous senyals a la carretera del Xup

Notícia següent

Es fixa la data per l’aprovació definitiva de la llei d’amnistia

Notícies relacionades