Dissabte, 13 de juliol de 2024
És notícia

ERC Lleida demana que el POUM es treballi des del consens empresarial

Avatar photo
Freixanet i Costa es van reunir amb l’empresa lleidatana GLS
La portaveu del grup d’Esquerra Republicana a la Paeria, Jordina Freixanet, i la regidora encarregar dels temes de Promoció Econòmica, Anna Costa, s’han reunit amb l’empresa lleidatana GLS. Un dels principals temes que els republicans i els principals directius de l’empresa han posat sobre la taula és la necessitat d’emprendre un nou POUM treballat des del consens empresarial. “És en aquest sentit que insistirem al Govern de la Paeria i que treballarem des d’Esquerra perquè així sigui possible”, ha recalcat Freixanet.
En la mateixa línia, Freixanet i Costa van coincidir amb l’empresa que cal un impuls important i clar perquè Lleida no es torni a quedar enrere pel que fa a industrialització. “Hem de garantir un futur als nostres joves, sostenible i equilibrat, però que passa per una aposta clara per una industrialització de la nostra ciutat, amb la instal·lació del nou polígon de Torreblanca, però també posant en valor la millora dels polígons actuals i de Torre Sole, cal un aposta per la promoció econòmica de la nostra ciutat i per vetllar que les empreses lleidatanes puguin créixer”, ha subratllat Freixanet.
L’empresa GLS ha fet el seu 60è aniversari aquest any i compta amb uns 100 treballadors i amb seus a Soses, Tàrrega i Alcoletge.
Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

five × 3 =

Notícia anterior

Un projecte entre la URV i centres de secundària posa en valor els moviments veïnals

Notícia següent

El Govern estudia ajudar econòmicament els cinemes que projecten més pel·lícules doblades en català

Notícies relacionades