fbpx
Diumenge, 3 de març de 2024
És notícia

Els preus es mantenen plans al març a Lleida i deixen una inflació anual del 2,9%

Avatar photo

La taxa de l'IPC interanual de les comarques lleidatanes se situa vuit dècimes per sota de la registrada el mes anterior

Els preus al març s’han mantingut plans en relació amb el mes de febrer a les comarques lleidatanes i han deixat una taxa d’inflació anual del 2,9%, vuit dècimes per sota de la registrada al febrer (3,7%), segons les dades publicades per l’Institut d’Estadística espanyol. La taxa d’inflació de Lleida se situa quatre dècimes per sobre de la registrada en el conjunt de Catalunya, on els preus també s’han mantingut plans en relació amb el febrer. Els preus de les gasolines i de l’electricitat, que han baixat aquest març, han influït de forma decisiva en la desacceleració de la taxa d’inflació. L’efecte de Setmana Santa, que l’any passat va caure en març, també ha influït en els preus dels viatges organitzats que aquest març s’han mantingut per sota del repunt que van registrar l’any passat per les vacances de Pasqua.

En el conjunt de l’estat espanyol, el preus també s’han mantingut plans en termes mensuals i la taxa d’inflació anual s’ha frenat fins a situar-se en el 2,3%, set dècimes per sota de la registrada al febrer.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Cambrils finalitza la pavimentació del camí del cementiri

Notícia següent

El Desè Congrés Olearum 2017 es celebrarà al Vendrell del 20 al 23 d’abril

Notícies relacionades