Els paradistes del Mercat de l’Hort se sumen al mercadet de Barris Nord de dissabte dia 2 de maig

La regidora Gispert els va convidar a unir-se al mercadet de productes frescos perquè puguin recuperar la seva activitat amb productes de proximitat, elaboració pròpia i artesanal

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Els paradistes que participen habitualment en les edicions del Mercat de l’Hort que organitza l’àrea de Mercats de l’Ajuntament de Lleida, han acceptat la proposta de la regidora de Consum, Comerç i Mercats i se sumaran, dissabte dia 2, al mercadet de Barris Nord.

En el decurs d’una reunió amb els paradistes d’aquest mercat de producte alimentari i artesà en què es comentava la situació que viuen aquests professionals de la venda ambulant, la regidora de Consum Comerç i Mercats, Marta Gispert, va oferir la possibilitat que s’incorporessin al mercadet de dissabte. La resposta del col·lectiu va ser positiva des del primer moment.

Així les coses, aquest dissabte dia 2, per una banda, es recupera el mercadet tradicional a Barris Nord, dedicat exclusivament a la venda de fruita, verdura i planter, i, d’altra banda, s’hi sumaran les parades del Mercat de l’Hort El mercat reforçarà, per tant, el seu component de servei de proximitat, qualitat i elaboració artesana.

El paradistes del Mercat de l’Hort, com la resta de professionals de la venda no sedentària, han hagut d’adaptar les seves vendes a la nova situació i aprofitar les oportunitats que ha suposat la venda online.

S’ha de recordar que la Paeria, a través de la Regidoria de Consum, Comerç i Mercats, ja està treballant en l’activació dels protocols de seguretat, marcarà i senyalitzarà tot l’espai de Barris Nord perquè les parades tinguin ubicacions a una distància concreta i també està en comunicació amb els paradistes per resoldre dubtes i informar-los sobre la normativa que cal seguir. Les mesures de sanitat s’hauran de complir també per part de les persones consumidores que hi assisteixin.