Els CDRs rebutgen la posició de l’Associació de Veïns de Cappont amb els temporers

Les declaracions es van fer a TV3 el passat dia 2 de juny

Temporers arribant al pavelló 3 de Fira de Lleida, l'1 de juny del 2020. (Horitzontal). ACN.

El CDR de Cappont ha publicat un comunicat a les xarxes socials per mostrar el seu rebuig a les declaracions que ahir Veni Ros, presidenta de l’Associació de Veïns de Cappont, va fer, dimarts passat, a TV3, en què mostrava la seva preocupació pel fet que l’obertura del pavelló número 3 de la Fira de Lleida a persones temporeres pogués provocar un problema de convivència al barri. En les declaracions, Ros argumentava que era una zona per passejar amb els infants i que “en situació de la COVID-19 pot fer insegurs els passejos perquè no es compliran les mesures”.

En el comunicat es mostren en contra de qualsevol discriminació, ja sigui “per sexe, raça, color, llengua, religió, opinions polítiques o altres”. Tot seguit, afegeixen que afirmacions com les que va fer “poden posar en perill la convivència i poden esperonar el racisme i l’aporofòbia al barri i a la ciutat”.

Per aquest motiu, el CDR de Cappont demana una rectificació pública i recorden que “són aquestes persones les que cullen la fruita que després nosaltres consumirem”.