El pop urbà d’Ana Mena ‘il·lumina’ la Seu Vella en el marc del Lleida Music Festival San Miguel

La cantant malaguenya va interpretar alguns dels seus ‘hits’, com ‘A un paso de la luna’, ‘Se iluminaba’ i ‘Un beso de improviso’, una de de les cançons de l’estiu, i que l’han convertit en l’artista espanyola més escoltada a Spotify

La cantant malaguenya Ana Mena va ‘il·luminar’ ahir amb les seves cançons de pop urbà la plaça de la Sardana de la Seu Vella en el marc del Lleida Music Festival San Miguel. Mena, que va actuar a les 22 hores per oferir els temes del seu primer i únic disc, ‘Index’, va desplegar en directe ‘hits’ com ‘Se iluminaba’, ‘A un paso de la luna’ i ‘Un beso de improviso’, una col·laboració amb Rocco Hunt.

Aquest darrer tema s’ha convertit en una de les cançons de l’estiu, aconseguint que Ana Mena s’erigeixi en la cantant espanyola més escoltada a la plataforma Spotify, amb 123 milions de reproduccions, superant les 122 de Rosalia.

Agenda de concerts Lleida Music Festival San Miguel

  • 29/09 Dàmaris Gelabert, 19 hores, Seu Vella (plaça de la Sardana)
  • 02/10 Renaldo & Clara, 20 hores, Biloba
  • 02/10 Enzel, 20 hores, Biloba
  • 03/10 Pol Granch, 22 hores inici ‘Showcase by Europa FM, Biloba
  • 08/10 Sidonie, 22 hores, Biloba
  • 16/10 Trueno, 22 hores, Biloba
  • 17/10 Nil Moliner (sold out), 21 hores, Biloba

Sobre el Lleida Music Festival San Miguel
El Lleida Music Festival San Miguel té lloc des del passat mes d’agost fins l’octubre amb la diversitat cultural com a clau de la seva programació, que comptarà amb diferents concerts d’artistes i grups com Dvicio, Sidonie, Ana Mena, Nil Moliner o Dàmaris Gelabert. Les actuacions tenen lloc en dues ubicacions: l’Espai Biloba Open Air i la plaça de la Sardana de la Seu Vella.

El Lleida Music Festival San Miguel vol anar més enllà de la música i “ser un esdeveniment que aplegui i valori totes les potencialitats de les Terres de Lleida, des de la gastronomia, l’art i el turisme de proximitat entre altres”.

El Lleida Music Festival San Miguel compta amb Magna San Miguel com un dels seus principals patrocinadors. La marca cervesera emmarca aquest patrocini en la campanya ‘Ciudades Magníficas’, que té l’objectiu de dinamitzar l’hostaleria i el comerç local.
En aquest sentit, San Miguel aposta pel Lleida Music Festival San Miguel i aquells que sempre busquen despertar el seu costat més inquiet i alimentar el seu inconformisme, que gaudeixen de la seva ciutat i li treuen el màxim partit, buscant noves experiències que els enriqueixin i inspirin.

Així, San Miguel referma el compromís amb la cultura local i reforçar el teixit comercial per dinamitzar el territori. La voluntat de la marca és compartir el costat més inquiet de les persones amb diferents experiències que, no només es tradueixen en propostes cerveseres, sinó també en iniciatives com ‘Ciudades Magníficas’.

D’altra banda, la Paeria de Lleida, la Diputació de Lleida, l’lnstitut d’Estudis llerdencs, la Generalitat de Catalunya i l’lnstitut Català d’Empreses Culturals també col·laboren amb l’organització del Festival.