El concert d’Sporadik Brass clou Delicatessen, l’edició especial del Musiquem Lleida!, a la nau central de la Seu Vella

El regidor de Joventut i Festes, Ignasi Amor, agraeix els organitzadors l’esforç en mantenir el festival de música i assenyala l’excel·lent resposta de la ciutadania assistint a les audicions

El sextet de metall Sporadik Brass ha estat l’encarregat de tancar aquest vespre, a la nau central Seu Vella, Delicatessen, la versió especial del Musiquem Lleida!, el festival internacional que enguany ha arribat a la seva 15a edició i que s’ha hagut de reconvertir, escollint espais reduïts per les audicions en petits formats, a causa de les mesures de seguretat imposades per la Covid-19.

Carme Valls, ‘alma mater’ de la Coral Shalom, organitzadora del Musiquem Lleida!, ha donat la benvinguda als assistents al concert, entre els quals hi havia els regidors Ignasi Amor i Sergio González.

Amor, com a regidor de Joventut i Festes, ha agraït a la Coral Shalom l’esforç que han fet en un any tan especial, marcat per tantes limitacions. “No ha estat fàcil prendre aquesta decisió. El més senzill hauria estat no fer-lo enguany, on les coses són molt complicades. Però la il·lusió i la positivitat que els organitzadors han posat ens han permès gaudir d’un cap de setmana d’espectacles musicals en diversos espais de la nostra ciutat”.

Amor ha posat el Musiquem Lleida!, com a exemple que la cultura tira endavant a la nostra ciutat, perquè tot extremant les mesures de seguretat, la resposta de la ciutadania ha estat exhaurir les entrades en la majoria de concerts. “Això vol dir que els lleidatans i lleidatanes tenen moltes ganes de gaudir de la cultura, per la qual cosa des de la Paeria seguirem donant suport aquestes iniciatives”.