El centre d’assistència primària Balàfia – Pardinyes – Secà de Sant Pere celebra el 30 aniversari

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha assistit a la commemoració i ha fet un reconeixement als i les professionals que hi han prestat i hi presten servei

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

L’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, ha assistit avui a la celebració del 30 aniversari del CAP Balàfia-Pardinyes-Secà de Sant Pere. El centre forma part de la xarxa de 22 equipaments d’atenció primària de Lleida ciutat i dona servei a una població de 27.056 persones.

Coincidint amb la celebració de l’aniversari a seva obertura, l’alcalde de Lleida, juntament amb la directora dels Serveis Territorials de Salut a Lleida, Divina Farreny, el gerent Territorial a Lleida, Alt Pirineu i Aran de l’Institut Català de la Salut, Ramon Sentís, la directora d’Atenció Primària de Lleida, Pilar Vaqué, i la directora del CAP Balàfia-Pardinyes-Secà Sandra Guerrero, ha recorregut les instal·lacions del CAP i ha saludat els i les professionals que hi treballen.

El Paer en Cap ha agraït els i les professionals d’aquest centre la tasca que han desenvolupat al llarg d’aquests 30 anys, donant servei a la població d’una zona de Lleida important per l’expansió que ha experimentat en aquest període. “Em consta que des del CAP oferiu un servei públic de gran qualitat mèdica i assistencial i propera als i les veïnes de Pardinyes, Balàfia i el Secà de Sant Pere. La vostra feina és una baula essencial per al benestar de la ciutadania”. Pueyo ha volgut agrair també l’especial dedicació de tot el personal durant la pandèmia de la Covid-19 “acompanyant i tenint cura dels veïns i veïnes, especialment dels més vulnerables”.

El CAP de Pardinyes-Secà-Balàfia va estrenar el passat mes de març el primer mòdul de suport per a activitat Covid de la regió sanitària de Lleida. Aquest espai annex permet separar l’assistència de circuits de pacients Covid i no Covid, amb l’objectiu de garantir la seguretat tant dels usuaris com dels professionals.

Han participat també en la visita d’avui la directora adjunta de l’EDAP, Marisa Regany, Cristina Farràs, cap d’àrea d’Infermeria i continuïtat de la Subdirecció Regional a Lleida, Pirineu i Aran, Lluís Marco, doctor i primer director del CAP, José Carreiro, president de l’AV del Secà de Sant Pere i Toni Baró, president de la Federació d’Associacions de Veïns de Lleida.